A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

A rohanás

2012.08.20. 05:39 mny

A tegnapi nap nagyon gáz volt... vagy hát nem is tudom. A lényeg, hogy most már tényleg ott vannak a burkolók és most már vakolnak, ami azt jelenti, hogy lassan le kell rakni a csempét, járólapot. lamináltat. De anyag még sehol. Semmi. Keresgélek már egy hete, de az, ami igazán tetszene megfizethetetlen, ami meg olcsó és tetszik, arról meg kiderült, hogy nincs sehol. Már bejártam a Keszthely és Budapest összes építkezési boltját, de csak a kétségbeesés volt, megoldás sehol. 

Szombaton lementünk a házhoz, elég későn értünk le, mert dugó volt, megbeszéltük, amit kellett majd nekiindultunk. A végeredmény a következő lett: 

  • a járólap a lakóhelyiségekbe Zalaegerszegből,
  • a laminált a szobákba, valamint a csempe a fürdőszobába és a WC-be Nagykanizsáról,
  • a szegélyléc a laminálthoz Keszthelyről,
  • a járólap a WC-be és a fürdőszobába Budaörsről,
  • a csempe a konyhába a csömöri Bricoból,
  • a bejárati ajtó pedig Veszprémből lesz. 

Nem, nem lehetett volna egyszerűbben megoldani. :)

És hozzáteszem, hogy még a zuhanyfal is hátravan, amit meg valószínű a maglódi bauhausban fogunk megvenni.

Amúgy leszámítva, hogy vannak apróbb nehézségek, amiktől behisztizek nagyon élvezem. Már alig várom, hogy kezdjük a következő felújítást. 

Ja! Az ablakokat úgy néz ki megoldjuk ideiglenesen valamivel, ami kitart majd 2-3 évig. Remélem, hogy tényleg úgy lesz. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr494719680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása