A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Ajjajj! Konyha

2012.08.31. 05:47 mny

Hajnali négy óta pörgök, mert eszembe jutott valami. Már mikor a csempe felkerült a konyhában, már akkor feltűnt, de nem szóltam. Én marha! Újabb tanulság: mindent, még a leghülyébb dolgot is tessék megkérdezni azonnal!!!!! Hallgassunk a megérzéseinkre!

A lényeg, hogy a mi belmagassagunk jóval az átlag alatt van. Pont ezért figyelni kell 1-2 dologra, ami más háznál természetes, de itt pont ez miatt nem. Az egyik ilyen a konyha. Lesz ugye szekrény alul/felul. Fel lett csempézve a szokásos magasságba, de most nézem, hogy ez túl magas. Nem fog elférni a felső szekrény. Az egyik biztos nem... mindenképp rá fog lógni a csempére. Most totál kész vagyok. Vagy egy sor csempét tuti le kell verni.

Hogy erre senki sem figyelt! 

Főleg magamra vagyok mérges, mert abban a pillanatban eszembe jutott, hogy megláttam a konyhában a csempét. MIÉRT NEM SZÓLTAM AZONNAL??????

Ráadásul a vezetékek is magasabban vannak, tehát az így is, úgy is szívás lesz. De, hogy a felsőszekrény nem fog elférni az is tuti biztos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr274743147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása