A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Final countdown

2012.09.05. 22:21 mny

Azért ez nem olyan egyszerű. Mert az csak egy dolog, hogy ma kész lesz. De nem számoltunk azzal, hogy

  • a konyhabútor sérült lesz... na nem nagyon, szal nem érdekel,

  • de az már igen, hogy nem jó elemet kaptam, úgyhogy azzal vissza kellett kocognom Zalaegerszegre, míg az asztalosok illesztegették össze a többi elemet. Szerencsére volt raktáron olyan elem, ami nekem kellett és minden kekec nélkül visszavették azt, amire nem volt szükség,

  • a lámpák közül egyből hiányozni fog valami cucc, amivel a plafonra lehetne erősíteni. Hát ez miatt már nem mentem fel Pestre, megkértem a villanyszerelőket, hogy legyenek olyan kedvesek és mahinátorozzák meg. Megmahinátorozták,

  • de a csúcspont este volt, amikor kiderült, hogy a sütő, amit használtan vettem mégsem jó. Lecsapja az áramot. Vehetek egy másikat. Állítólag a villanyszerelő tud valami vadiújat nagyon olcsón. Holnap hozza.

De most már remélem ez tényleg az utsó nap lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr434757936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása