A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Mi valósult meg az eredeti tervekből?

2012.10.19. 14:35 mny

Eltelt egy év... hihetetlen. Jó sok minden történt, gondoltam visszaolvasom kicsit a blogomat. Érdekes, hogy mennyi minden volt tervben és mlyen gondolatok cikáztak bennünk és ezekből mi maradt és mi az, ami a feledés homályába került. Nagyjából minden! 

1) a volt tulaj kapcsolattartóival való kapcsolattartás

Szerettük volna, ha segítőink lesznek, de végül ez nem valósult meg. A legfőbb probléma politikai ellentétek voltak. Ugyan, mint nem politizálunk, de az öreg nagyon és mivel a nézeteivel nem értettünk száz százalékig egyet, a kapcsolat megszakadt. Meg szerintem nem vágták, hogy én semmiképp sem vártam volna el ingyen a segítségüket. De nem baj, lett más, akitől tudunk segítséget kérni. Talán jobb is így. 

2) a tervek

Szinte alig lett pár dolog úgy, ahogy akartam. Az anyagiak sok mindennek határt szabnak. Nem feltételnül rossza így a végeredmény, de azért sajnálom. 

3) ismerős ismerősének a szülei

Tavaly összefutottunk egy lánnyal, akinek a szülei is vendégház kiadással foglalkoztak. Plusz még csábítóbbnak tünt a kapcsolat attól, hogy az apuka kivitelező, az anyuka meg könyvelő. Sajnos a találkozásnál kiderült, hogy nem lettünk egymásnak teremtve. Illetve az apukával még nem lett volna bajom, de az anyuka nem volt szimpatikus. 

Ha még eszembejut valami folytatom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr584743214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása