A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Gondolatok

2012.08.21. 09:02 mny

Ma indul az újabb rohanás. Tegnap a 20. miatt pihengettem, bár elég nehezen ment. Bennem volt a mehetnék ezerrel. De semmi sem volt nyitva így a popsimon kellett maradnom nyugton. Nem volt könnyű.

A mutatvány első része az lesz, hogy fel kell szerelni a tetőcsomagtartót a kocsira, mert a zuhanyfalat nem fogom tudni másként bevarázsolni a kocsiba... már bánjuk, hogy nincs vonóhorgunk és/vagy egy puttonyos autónk. Ilyenkor piszok jól jönne. Pláne, hogy tuti a konyhabútor is olcsóbb lenne, de legalább nagyobb választékból lehetne válogatni. 

Mindenesetre van egy hosszú listám és ma és holnap szeretném letudni a kiválasztásukat. A továbbiakban már nem szeretnék vásárolgatással foglalkozni. 

És közben már elkezdett járni az agyam a hogyan továbbon is, mert ugye a felújítás csak az első szakasz. Egy pici része a célnak.... 

ja! Hétvégén találkoztunk a kertésszel is. Jó lenne elkezdeni már ősszel a kertet, hogy tavaszra a pázsit szép legyen. A kérdés, hogy lesz e rá keret. Én nem hiszem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr594722640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása