A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Határok

2012.01.16. 17:11 mny

A legnehezebb megszabni a határokat. Az egy dolog, hogy van elképzelés! Sok is, szuper is, viszont az áron túl sok minden mást is figyelembe kell venni: 

  • - elsősorban mások fogják használni a házat, így azok fejével kell gondolkodni
  • - biztonságosnak kell lennie
  • - könnyen takaríthatónak, tisztán tarhatónak
  • - lehetőleg minél többen férjenek el (bár megmondom őszintén, hogy mértékkel)

Ha ezeket a szempontokat nézem, máris sokminden másként fog alakulni. Ha a költségeket is hozzáveszem, hát akkor máris semmi sem marad az eredeti tervből. Az álmokat meg nem könnyű megnyesni, de a kérdés, hogy a tervben mi a legfontosabb? Mivel elsősorban üzletet szeretnénk ebből, akkor a legfontosabb a gazdaságosság. Minél hamarabb elkészüljön, minél alacsonyabb áron, úgy, hogy azért ne menjen át atomgagyiba a végeredmény, viszont annyira tetszetős legyen, hogy az emberek oda akarjanak menni. 

Kicsit elkeserít ez, meg hát nekem amúgy sem könnyű egy döntést meghozni, de előbb utóbb majd eljutok odáig, hogy ésszerüség legyen előrébb a vágyaknál. Az élet többi területén is főként ez vezérel, aztán majd lesz egyszer egy olyan is, ahol talán fordíthatok a sorrenden. Ha meg nem... hát nekem még mindig több ingatlan jutott, hogy berendezhessem, mint sokan másoknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr423555814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása