A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

Kert és falu

2012.09.21. 19:05 mny

Elkezdődtek a kerti munkálatok. Nagyon rossz, hogy nem lehetek ott és felügyelhetem személyesen, hogy mi is történik. Csak remélni tudom, hogy a srác, aki csinálja, azért küld majd fényképeket. 

A hét elején beszéltem vele, akkor még minden rendben volt. Holnap majd megint felhívom. 

Ami viszont idegesít, az a falusi élet. Alapvetően szerintem nem lenne baj senkivel és semmivel, ha nem lenne egy arc az utcában (ami tulképp ennyi az egész falu), aki mindenbe beleüti az orrát. Tudom, tudom, hogy ilyen mindenhol van, ha egy ilyen pici közösségről van szó, de sajnos ez az ürge még sunyi is. Látszik rajta, hogy rosszindulatú és most már nagyon ott van a ház körül folyamatosan. A kertész is mondta, hogy az első volt, hogy odament és bemutatkozott. Én ezt nem szeretem... oké, annak örülök, hogy azért figyelnek a házra, de annak nem, hogy ennyire. Mi lesz ha vendégek fognak oda menni? Mindegyiknek külön bemutatkozik majd és elmondja a "státuszát"? 

Leginkább attól félek, ha nem úgy csinálom a dolgaimat, ahogy neki tetszik, akkor csak azért is belém fog kötni. Bár megpróbálok majd nem okot adni rá, meg leginkább felületet, azért parázok rendesen, hogy hol fog keresztbe tenni. Mert ha akar simán fog tudni. Ő van hazai terepen, nem én. :-/

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr364794677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása