A mi projektünk

Hogy mi a mi projektünk?

Nagy álmok (házvásárlás, felújítás, vendégház birodalom létrehozás)... nem is tudom, hogy megvalósulnak e. Esély van rá, hisz már elindult, ezért lejegyzem a történetet hátha érdekel valakit. Ha sikerül úgyis megkérdezik majd, de hát hogy is volt? Ha meg nem, akkor saját magam okulására. Jó lesz visszaolvasni, hogy semmi sem ment simán, valamint, hogy mennyire is tértünk el az eredeti tervektől. Meg hát persze azért lesznek benne jó dolgok is és azt is jó lesz látni. :)

Hasznos információk

Friss topikok

Facebook

28. napi csúszás

2011.09.19. 14:16 mny

Csak belegondoltam, hogy eredetileg úgy írtuk meg az áralku szerződést, hogy sikeres megegyezés esetén legkésőbb augusztus 22-én megkötjük az adás vételi szerződést. Ennek már 28 napja, tehát a csúszás per pillanat ennyi. Mondjuk nagyon nem sietünk, most már nincs hova. Bár azért nem ártana az áramot minél hamarabb elkezdeni, mert ahogy elfigyelem a magyar szolgáltatókat és pláne, amit hallottam az E.ON-ról, valószínű az sem két napos procedúra lesz. És ugye arról még nem beszéltünk, hogy még mindig nem tudjuk van e vízóra vagy nincs. Ha nincs, az extra móka lesz. 

 

A szerződésben talán megegyeztünk, mi legalábbis itt hagytuk abba múlt hét pénteken. Megérkezett a javaslat az eladó ügyvédjétől és azon belül úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk a másodikat. A mi ügyvédünk viszont pénteken szabadságon volt, amiről elfelejtett tájékoztatni minket. Persze a magánügye, hogy mikor megy szabira, csak úgy, hogy mondtam neki péntekig az ügynök tető alá akarja hozni a dolgokat, mert hétfőtől (azaz mától) szabin lesz, így csak mellékesen megjegyezhette volna, hogy akkor még kevesebb időnk van, hisz Ő meg már pénteken nem lesz. 

 

Mindegy, ezek aprócska nüánszok. Nem akadok fenn rajta, mert felesleges. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiprojektunk.blog.hu/api/trackback/id/tr993277797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása